برنج ایرانی یا طلای سفید مازندران؟ مسئله این است... اگر به سلامت و کیفیت غذای خود اهمیت میدهید، قطعا به دنبال مرغوب ترین برنج ایرانی هستید. برنجی که ارزش غذایی آن با طلا برابری میکند! در این مقاله میخواهیم مرغوب ترین و گران ترین برنج ایرانی را به شما معرفی کنیم. با سامانه خرید برنج ایرانی همراه باشید.
گران ترین برنج ایرانی چیست؟
از زمانی که دارم در زمینه برنج ایرانی تولید محتوا میکنم، یکی از سوالات پر تکراری که وجود دارد این است که گران ترین برنج ایرانی چیست؟ و دلیل این گرانی چیست؟ گران ترین برنج ایرانی برنج کشت دوم طارم محلی مازندران است. برنج طارم محلی مازندران که البته ریشه ای زنجانی دارد اما سالهاست در مازندران کشت میشود و آن را به عنوان برنج مازندرانی میشناسیم، مرغوب ترین و خوش عطر ترین برنج ایرانی موجود است.
اما باید در نظر داشته باشید که این برنج در دو نوبت کشت اول و کشت دوم تولید میشود. کاشت برنج طارم کشت اول از فروردین ماه آغاز میشود یعنی دقیقه زمان شروع گرما. همانطور که میدانید برنج به گرمای زیادی نیاز دارد. معمولا برنج کشت اول در مرداد ماه برداشت میشود و کشاورزان مازندرانی بلافاصله پس از آن، برای کشت دوم نشا میکنند. برنج کشت دوم طارم در آبان ماه برداشت میشود که مرغوب ترین و گران قیمت ترین برنج ایرانی است.
توجه داشته باشید که دوبار کشت در مناطق خاصی از مازندران قابل انجام است. شهرهای بابل، و فریدونکنار معمولا در زمینه تولید برنج طارم کشت دوم پیشتاز هستند.
به دلیل اینکه برنج کشت دوم در هوایی مناسب تر و در زمان بهتری تولید میشود، کیفیت بالاتری نسبت به برنج کشت اول دارد. البته لازم به ذکر است که برنج کشت اول طارم هاشمی مازندران نیز کیفیت فوق العاده ای دارد. اما برنج کشت دوم قیمت بالاتری نسبت به آن دارد و طرفداران بیشتری دارد. به دلیل طعم و عطر فوق العاده، یک برنج لاکچری محسوب میشود.
شما میتوانید برای خرید برنج طارم کشت دوم روی لینک کلیک کنید و قیمت لحظه ای آن را مشاهده کنید. همچنین برنج طارم هاشمی کشت اول نیز در وبسایت ما موجود است که با کلیک روی لینک قیمت آن نیز قابل مشاهده است.
چرا برنج مازندران به طلای سفید معروف است؟
همانطور که احتمالا میدانید، دلیل ارزشمند بودن طلا نسبت به فلزات دیگر کمیاب بودن آن است. طلا کمیاب ترین فلز جهان است و با توجه به زیبایی و درخششی که دارد، با ارزش و گران قیمت شده است.
برنج مازندران نیز همین طور است. به دلیل محدود بودن زمین های کشاورزی مازندران، این برنج کمیاب است و مقدار زیادی از آن تولید نمیشود. برنج مازندران این امکان را ندارد که تمام برنج مصرفی ایران و همچنین نیاز صادرات را تامین کند. همچنین به دلیل شهرک سازی ها و تغییر کاربری برخی زمین های کشاورزی، هر ساله مقدار تولید برنج طارم هاشمی مازندران کمتر میشود.
به این دلیل هر سال که میگذرد، برنج ایرانی طارم هاشمی کمیاب تر و محبوب تر میشود. با توجه به تولید برنج در استان های دیگر ایران و همچنین واردات برنج های هندی، تایلندی و پاکستانی، مقدار کمی از ایرانیان میتوانند از برنج مرغوب شمال تغذیه کنند. به همین دلیل ما برنج مازندران را به طلای سفید شمال میشناسیم.
اگر براش شما نیز سوال است که بهترین برنج ایرانی برای کدام شهر است؟ ما در مقاله ای به طور مفصل به این سوال پاسخ داده ایم که با کلیک روی لینک میتوانید پاسخ این سوال را طلالعه کنید.