برنج باسماتی چیست؟ سیر تا پیاز برنج باسماتی

سلام دوستان، امروز می‌خوایم راجع به یه نوع برنج خاص به اسم «باسماتی» صحبت کنیم. شاید اسمش به گوش‌تون خورده باشه یا تو بعضی رستوران‌ها خورده باشین، ولی توی این مقاله می‌خوایم ببینیم اصلاً برنج باسماتی چیه، چه فرقی با برنج‌های ایرانی مثل طارم هاشمی مازندران داره و چرا ما همیشه می‌گیم که برنج ایرانی یه سر و گردن بالاتر از همه‌ست.

در ادامه با سامانه خرید برنج ایرانی همراه باشید تا برنج باسماتی رو بررسی کنیم و همچنین با برنج طارم هاشمی خودمون مقایسه کنیم. اگر قصد خرید برنج ایرانی دارید میتونید با کلیک روی لینک، وارد صفحه اصلی وبسایت بشید و لیست قیمت ما رو مشاهده کنید.

برنج باسماتی چیست؟

باسماتی از کجا اومده؟

باسماتی یه نوع برنج خاصه که بیشتر تو کشورهای هندوستان و پاکستان کشت می‌شه. این برنج به خاطر بوی خاص و دانه‌های بلند و نازکش معروفه. بوی خوش باسماتی، طعم ملایم و خاصش باعث شده که خیلی از آدم‌ها توی سراسر دنیا عاشقش بشن، به‌ویژه کسایی که به غذاهای آسیایی و مخصوصاً هندی علاقه دارن.

ظاهر و طعم برنج باسماتی

برنج باسماتی دانه‌های بلندی داره و وقتی پخته می‌شه، بلندتر هم می‌شه، چیزی که شاید خیلی‌ها دوست داشته باشن. وقتی باسماتی رو با ادویه‌های هندی مثل زعفرون یا کاری می‌پزن، بوش واقعاً دلنشین می‌شه. به خاطر همین عطر و طعم خاص، این نوع برنج توی غذاهای هندی، مثل بیریانی و پلوی مخصوص، خیلی پر استفاده‌ست.

ولی یه چیزی رو نباید فراموش کنیم: اسم باسماتی شاید شیک به نظر بیاد، ولی همیشه کیفیت عالی رو تضمین نمی‌کنه. برای ما ایرانی‌ها، عطر و بوی طبیعی برنج اهمیت داره و همینه که باعث می‌شه برنج‌های ایرانی، مخصوصاً طارم هاشمی مازندران، یه گزینه بی‌رقیب باشن.

برنج باسماتی چیست؟

چرا طارم هاشمی مازندران بهتره؟

ببینین، راستش رو بخواین، هر برنجی یه طعم و بوی خاص خودشو داره، ولی وقتی از طارم هاشمی حرف می‌زنیم، داریم درباره‌ی یه چیز خاص و ناب صحبت می‌کنیم. طارم هاشمی مازندران تو زمین‌های سرسبز و پرآب شمال کشور رشد می‌کنه، و عطرش به شدت دل‌نشینه. وقتی برنج طارم رو می‌پزی، از بوش همسایه‌ها هم می‌فهمن که یه چیز عالی داری درست می‌کنی!

طارم هاشمی، برخلاف باسماتی، بیشتر بوی طبیعی داره و نیاز نداری باهاش کلی ادویه قاطی کنی تا خوشمزه شه. خودش به‌تنهایی بهترین عطر و طعم رو داره. همین کیفیت باعث می‌شه خیلی از خونواده‌های ایرانی، برای مهمونی‌ها و مراسم‌های خاصشون از طارم هاشمی استفاده کنن.

اگر قصد خرید برنج هاشمی دارید میتونید روی لینک کلیک کنید. ما تولید کننده این نوع برنج هستیم و بدون واسطه این برنج رو برای شما ارسال میکنیم. شما میتونید اطمینان داشته باشید که برنج اصیل مازندران رو بدون حتی یک دونه قاطی شدن با برنج های دیگه خریداری می‌کنید.

مزایای تغذیه‌ای برنج باسماتی

خب، از بحث طعم و عطر که بگذریم، باسماتی مزایای تغذیه‌ای هم داره. این نوع برنج نسبت به برنج‌های دیگه، شاخص گلیسمیک (GI) پایین‌تری داره، به این معنی که قند خون رو آهسته‌تر بالا می‌بره و برای کسایی که دنبال کنترل قند خونشون هستن، می‌تونه انتخاب خوبی باشه. از این جهت، باسماتی می‌تونه تو رژیم‌های سالم به‌کار بره.

ولی باید توجه کنیم که طارم هاشمی مازندران هم از لحاظ تغذیه‌ای بسیار باکیفیته. این برنج سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنیه و از همه مهم‌تر، چون به صورت طبیعی و بدون استفاده از کودهای شیمیایی زیاد رشد می‌کنه، از سلامت بالایی برخورداره.

برنج باسماتی چیست؟

نحوه پخت برنج باسماتی و مقایسه با طارم هاشمی

پخت برنج باسماتی یه کم فرق داره. باید قبل از پخت حتماً چندین بار شسته بشه و حتی می‌تونید اونو برای یه مدت کوتاه خیس کنید تا بهتر پخته بشه و قد بکشه. ولی حتماً باید دقت کنید که میزان آب دقیق باشه، چون این نوع برنج خیلی زود نرم می‌شه و ممکنه له بشه.

از طرف دیگه، برنج طارم هاشمی یه جورایی پختنش راحت‌تره. بعد از اینکه خوب شستیدش و یه کم خیس کردید، توی آب جوش می‌ریزید و وقتی نیم‌پز شد، آبکش می‌کنید. چیزی که خیلی توی پخت طارم مهمه، اینه که بعد از دم کشیدن، دونه‌هاش به خوبی از هم جدا و بلند می‌شن و هیچوقت به‌هم نمی‌چسبن. این ویژگی باعث می‌شه که توی مهمونی‌ها همیشه بهترین برنج رو روی سفره داشته باشین.

قیمت و در دسترس بودن

از لحاظ قیمت، برنج باسماتی معمولاً گرون‌تر از برنج‌های خارجی دیگه‌ست، ولی به نسبت برنج طارم هاشمی، ممکنه قیمتش کمی پایین‌تر باشه. دلیل این ارزونی، بیشتر به روش‌های کشت صنعتی و استفاده از کودهای شیمیایی توی کشت باسماتی برمی‌گرده.

اما وقتی صحبت از کیفیت می‌شه، طارم هاشمی مازندران به هیچ وجه قابل مقایسه با باسماتی نیست. این برنج به‌صورت دستی و با دقت زیادی توی شالیزارهای مازندران کشت می‌شه و همین دقت و روش طبیعی باعث می‌شه که کیفیت بالاتری داشته باشه.

برنج باسماتی چیست؟

چرا ما طارم هاشمی رو توصیه می‌کنیم؟

شاید خیلی‌ها دنبال تجربه کردن برنج‌های مختلف باشن و حتی برنج باسماتی رو امتحان کرده باشن، ولی برای ما که تو این حوزه فروش برنج فعالیت داریم، هیچ‌چیزی به عطر و طعم بی‌نظیر طارم هاشمی نمی‌رسه. این برنج علاوه بر عطر خوبش، بعد از پخت دونه‌های بلند و خوش‌فرمی داره که واقعاً لذت غذا خوردن رو چند برابر می‌کنه.

طارم هاشمی نه‌تنها خوشمزه‌ست، بلکه به خاطر طبیعی بودن و کم بودن میزان استفاده از کودهای شیمیایی توی کشتش، یه انتخاب سالم و ایمن برای همه‌ی افراد خانواده‌ست. این برنج تو هر غذایی که باشه، از پلو ساده گرفته تا انواع پلوهای مجلسی، می‌تونه بهترین نتیجه رو به شما بده.

جمع‌بندی: برنج باسماتی یا طارم هاشمی؟

در نهایت، انتخاب بین برنج باسماتی و طارم هاشمی به سلیقه شما بستگی داره. اگه دوست دارید برنجی با عطر و طعم ادویه‌های هندی و دانه‌های بلند داشته باشید، باسماتی گزینه مناسبیه. ولی اگه دنبال یه برنج با کیفیت بالا، عطر و طعم طبیعی و خوشمزه و محصول دسترنج کشاورزان زحمت‌کش مازندران هستید، طارم هاشمی بدون شک بهترین انتخابه.

ما همیشه توصیه می‌کنیم که از برنج‌های محلی و باکیفیت استفاده کنید؛ برنج‌هایی که هم سالم‌ترن و هم با روش‌های سنتی و بدون استفاده از مواد شیمیایی مضر تولید می‌شن. به همین دلیله که ما با افتخار برنج طارم هاشمی مازندران رو به شما پیشنهاد می‌کنیم و مطمئنیم که بعد از یک‌بار امتحان، مشتری همیشگی‌اش می‌شید.

رمز عبورتان را فراموش کرده‌اید؟

ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور

حساب کاربری من

سفارشات

مشاهده سفارش

سبد خرید