برنج ایرانی تا چند سال قابل استفاده است؟

یکی از سوالات پر تکراری که از ما کشاورزان برنج ایرانی پرسیده می‌شود این است که برنجی که از شما خریداری می‌کنیم، تا چند سال قابل استفاده است؟ در این مقاله می‌خواهیم یکبار برای همیشه به طور کامل پاسخ این سوال را بدهیم تا پس از این، تاریخ های مهم برنج را بدانید. با ما همراه باشید.

نکته ای که در ابتدا لازم به ذکر است این است که در زمان خرید برنج باید به یک نکته بسیار مهم دقت کنید که آیا برنج شما با با برنج دیگری مخلوط شده است یا خیر؟ معمولا تاجران و فروشندگان برنج برای سود بیشتر، برنج های گران قیمتی مانند طارم هاشمی مازندران را با برنج های اقتصادی تر مانند فجر گرگان مخلوط می‌کنند و اکثر خریداران نیز متوجه این قاطی شدن برنج ها نمی‌شوند. برای اینکه برنج مطمئن و خالص خریداری کنید کافیست از یک فروشگاه معتبر مانند سامانه خرید برنج ایرانی خرید خود را انجام دهید تا کشاورز بدون واسطه محصول را برای شما ارسال کند.

برنج ایرانی تا چند سال قابل استفاده است؟

برنج ایرانی تا چند سال قابل استفاده است؟

در ابتدا لازم می‌دانم که نکته ای را راجع به زمان شروع مصرف برنج به شما بگویم. برنج ایرانی از روز اول که برداشت می‌شود مناسب مصرف نیست. به دلیل اینکه نیاز به دو یا سه ماه زمان دارد تا رطوبت اولیه خود را از دست بدهد. این رطوبت باعث می‌شود که پختن برنج کمی سخت شود و احتمال شل شدن یا شفته شدن برنج را افزایش می‌دهد. پس اگر برنج تازه برداشت شده خریداری کردید چند ماه به آن فرصت بدهید تا در شرایط مناسب پختن قرار بگیرد.

اما به سراغ پاسخ به سوال شما می‌رویم. برنج ایرانی تا چند سال قابل استفاده است؟ پاسخ به این سوال کاملا بستگی به نوع نگهداری شما دارد. اگر برنج در شرایط ایزوله و با دمای 40 درجه نگهداری شود ممکن است تا 30 سال نیز قابل مصرف باشد بدون اینکه خاصیت خود را از دست بدهد و یا سمی شود. اما منظور از شرایط ایزوله شرایط خلا و بدون اکسیژن است که خیلی مقدور و بصرفه نیست.

اما در شرایط نگهداری معمولی، اگر دما مناسب باشد و در جای خشک و بدون نور قرار داشته باشد، تا 4 سال قابل استفاده است. توجه داشته باشید که بهترین زمان مصرف برنج از یک سال پس از تولید تا چهار سال پس از تولید است. بعد از 4 سال اگر بخواهید از آن برنج استفاده کنید، لازم است که آزمایش هایی روی آن انجام شود که نشان دهد برنج سمی نشده است.

پس همانطور که متوجه شدیم، بهترین زمان مصرف برنج یک تا چهار سال پس از تولید است. قبل از یک سال ممکن است رطوبت برنج کمی از کیفیت آن کم کند اما عطر و طعم آن فوق العاده خواهد بود. پس از 4 سال برنج برخی خاصیت های خود را از دست می‌دهد و ممکن است سم تولید کرده باشد. پس قبل از مصرف لازم است که آزمایشاتی روی آن انجام شود تا سلامت آن تایید شود.

معمولا برنج هایی که از سامانه خرید برنج ایرانی تهیه می‌کنید، همه شروط لازم در آن رعایت شده است. شما می‌توانید برای مشاهده قیمت برنج طارم هاشمی امروز روی لینک کلیک کنید. همچنین برنج های دیگر شمال ایران ازجمعه فجر سوزنی، شیرودی و... در این سامانه موجود است که شما بصورت مستقیم از کشاورز آنها را خریداری می‌کنید و واسطه ها حذف می‌شوند. پس از کیفیت برنج خریداری شده اطمینان کامل دارید.

رمز عبورتان را فراموش کرده‌اید؟

ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور

حساب کاربری من

سفارشات

مشاهده سفارش

سبد خرید