چرا برنج را با ماست نخوریم؟ ((0 تا 100))

برخی ترکیبات غذایی ممکن است بدن انسان را به شدت ضعیف کنند. معروف ترین ترکیب مضر برای بدن، خربزه و عسل است که ترکیب شدن آنها با هم باعث واکنش می‌شود و یک ماده دیر هضم را وارد معده می‌کند و به معده بسیار فشار می‌آورد.

حالا چند وقتی است که گفته می‌شود برنج را با ماست نخورید و این ترکیب نیز دارد در کنار ترکیب های دیگری که باعث بیماری می‌شود، مطرح می‌شود. اما دلیل این موضوع چیست؟ در این مقاله با سامانه خرید برنج ایرانی همراه باشید تا پاسخ سوال پر تکرار چرا برنج را با ماست نخوریم؟ را بدهیم.

چرا برنج را با ماست نخوریم؟

چرا برنج را با ماست نخوریم؟

مهمترین دلیلی که می‌گویند برنج را با ماست نخورید، سرد بودن طبع این دو ماده است. البته، اگر برنج را بصورت آبکش بپزید طبع آن بسیار سرد خواهد بود. اما اگر بصورت کته بپزید، طبع برنج شما متعادل رو به گرم خواهد بود و درصورتی که آن را با غذاهای گرم میل کنید، مشکلی ایجاد نمی‌کند.

مثلا اگر می‌خواهید برنج را با ماهی بخورید، به هیچ عنوان ماست را سر سفره نیاورید. مخصوصا اگر برنج را آبکش کرده اید. برنج آبکش شده مواد مغذی برنج را همراه با آب دفع می‌کند و برنج خالص را به شما می‌دهد که طبع سردی دارد. در کنار دو غذای سرد دیگر مانند ماهی و ماست می‌تواند شما را به شدت ضعیف کند.

خوردن غذا های سرد در دراز مدت می‌تواند مغز انسان را ضعیف و ضعیف تر کند. به همین دلیل است که می‌گویند پنیر را با گردو بخورید وگرنه خنگ می‌شوید! به دلیل این که گردو سردی پنیر را خنثی می‌کند و به گرمی می‌رساند. خوردن غذاهای سرد در دراز مدت باعث فراموشی، کودنی، سستی و تنبلی مغز می‌شود.

اگر می‌خواهید با این مشکلات روبرو نشوید، باید یک غذای گرم را در کنار آنها قرار دهید. مثلا عرب ها زمانی که ماهی با برنج دارند، حتما خرما را در کنار آن قرار می‌دهند. و پس از غذا نیز موز را بعنوان میوه میاورند تا سردی ماهی و برنج را خنثی کند.

برخی نیز در برنج ترکیباتی استفاده می‌کنند که طبع آن را گرم تر می‌کند مانند شوید، ادویه های گرم مانند میخک، زیره، فلفل هندی و یا زعفران که یکی از پر تکرار ترین ماده های گرم مخلوط شونده با برنج است.

چرا برنج را با ماست نخوریم؟

نکته بسیار مهمی که حتما باید توجه داشته باشید این است که اگر غذای ترکیبی شما سرد است(مانند ماهی) به هیچ عنوان در کنار آن ماست قرار ندهید. و در چنین شرایطی حتما برنج را بصورت کته بپزید. پختن برنج آبکش با ترکیبی مانند ماست و ماهی می‌تواند بدن و مغز انسان را نابود کند.

ما در مقاله ای بصورت کامل تر پاسخ سوال چگونه طبع برنج را گرم کنیم؟ را داده ایم که پیشنهاد می‌کنم مطالعه کنید.

در انتها می‌خواهم نکته ای کنکوری به شما بگویم، نوع برنجی که خریداری می‌کنید نیز در طبع آن بسیار تاثیر گذار است. مثلا برنج های هندی و پاکستانی طبع بسیار سردی دارند. البته، هند و پاکستان برنج های با کیفیتی نیز تولید می‌کنند اما برنج هایی که تاجران به ایران می‌آورند ضعیف ترین برنج های آنها است که بدون رعایت تخصص و بهداشت تولید و بسته بندی شده است.

در بین برنج های ایرانی، برنج های شمال ایران ازجمله برنج طارم هاشمی و برنج فجر سوزنی طبع گرم تری نسبت به دیگر برنج ها دارند. اگر این برنج ها را بصورت کته بپزید، می‌توانید با خیال راحت و بدون فکر کردن به بیماری آن را میل کنید. امیدوارم پاسخ سوال شما را بصورت جامع و کامل داده باشیم.

رمز عبورتان را فراموش کرده‌اید؟

ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور

حساب کاربری من

سفارشات

مشاهده سفارش

سبد خرید