طرز تهیه شیر برنج ساده برای ۴ نفر

شیر برنج، یکی از محبوب ترین و مقوی ترین دسر هایی است که با برنج می‌توانید درست کنید. این دسر در بعضی از شهر ها به نام های آش شیر و شله شیر نیز شناخته می‌شود. یک دسر بسیار قوی و خوشمزه که شباهت هایی به فرنی دارد اما در آن از برنج استفاده شده است.

خواستگاه این دسر به طور دقیق مشخص نیست اما منابع مختلفی در تاریخ غذایی ایران ثبت کرده است که این دسر از دوران ایران باستان نیز پخته می‌شد. راحت بودن پخت این دسر محبوب و مقوی بودن آن باعث صادر شدن این غذا به کشور های دیگر شد و امروزه در کشور های هند و پاکستان و ترکیه نیز محبوبیت بسیار زیادی دارد. در ادامه با سامانه خرید برنج ایرانی همراه باشید.

طرز تهیه شیر برنج برای ۴ نفر

 طرز تهیه شیر برنج برای ۴ نفر

توجه داشته باشید که بعد از پخت این دسر، می‌توانید آن را با شکر، شیره انگور، عسل، مربا و هر چیز شیرین دیگری سرو کنید تا یک دسر کاملا جذاب و خوشمزه داشته باشید.

برای پخت این دسر حدود یک ساعت زمان لازم است.

مواد لازم برای تهیه شیربرنج برای 4 نفر:

برنج 2 پیمانه
شیر 8 پیمانه
شکر 1 پیمانه
گلاب نصف پیمانه
خامه نصف پیمانه (اضافه کردن یا نکردن خامه سلیقه ای است)

طرز تهیه شیر برنج برای ۴ نفر

روش پخت شیر برنج برای 4 نفر

  1. در مرحله اول لازم است که از شب قبل برنج را بدون نمک خیس کنید.
  2. یک قابلمه متوسط بردارید و برنج را همراه با 3 لیوان آب بپزید تا به خوبی نرم شود. توجه داشته باشید که در نهایت باید حدود نصف لیوان آب در قابلمه باقی بماند و بخار نشود.
  3. شیر را به برنج اضافه کنید و منتظر بمانید تا برنج کاملا باز شود و مغز پخت شود. وقتی که دانه های برنج کاملا باز شدند، یعنی این مرحله را با موفقیت پشت سر گذاشتید.
  4. در مرحله بعد، کافیست شکر را در نصف لیوان آب جوش حل کنید و به شیر برنج اضافه کنید.
  5. بعد از اضافه کردن شکر، باید به طور مداوم شیر برنج را هم بزنید تا کاملا شکر به خورد برنج برود و حل شود.
  6. در 10 دقیقه آخر، نصف پیمانه گلاب را به غذا اضافه کنید و همچنین به خوبی هم بزنید تا گلاب و شکر به طور یکدست حل شوند. توجه داشته باشید که اگر به خوبی هم نزنید ممکن است شیر برنج ته بگیرد.
  7. حدود 10 دقیقه بعد از این که گلاب را اضافه کردید، درصورت تمایل می‌توانید خامه را به شیربرنج اضافه کنید. خامه می‌تواند شیر برنج شما را خوشمزه تر و جذاب تر کند.
  8. بعد از اضافه کردن خامه، شعله را خاموش کنید و یک دم کنی تمیز روی قابلمه قرار دهید و اجازه دهید 10 تا 15 دقیقه بدون شعله روشن، بماند تا به خوبی جا بیفتد.
  9. بعد از گذشت این زمان، می‌توانید در ظرف مورد نظرتان شیر برنج را سرو کنید. تزیین شیر برنج با موارد مختلفی مانند خلال بادام و پسته، گل سرخ و حتی میوه های مختلف قابل انجام است.

تبریک می‌گویم، شما در 9 مرحله بسیار ساده، یک دسر مقوی و محبوب درست کرده اید که اکثریت افراد به آن علاقه زیادی دارند. اگر کسی هست که می‌گوید شیر برنج دوست ندارد، کافیست یک بار آن را با مربای گل محمدی امتحان کند. امیدوارم که از این دسر بی نظیر لذت برده باشید.

طرز تهیه شیر برنج برای ۴ نفر

ما در سامانه خرید برنج ایرانی، این امکان را برای شما فراهم کرده ایم که بصورت مستقیم از ما که کشاورز و تولید کننده برنج هستیم، برنج درجه یک و خالص شمال را خریداری کنید. ما سالهاست در زمینه تولید و کشت برنج فعالیت می‌کنیم اما قبل از جا افتادن خرید اینترنتی در ایران، امکان فروش مستقیم به شما برای ما فراهم نبود و اجبارا به دلال ها محصول خود را میفروختیم تا آنها بعضا با کلک های مختلفی مانند قاطی کردن برنج و... با چند برابر قیمت این محصول را به دست شما برسانند.

اما امروزه با پیشرفت تکنولوژی، ما می‌توانیم به واسطه این وبسایت بصورت مستقیم با شما در ارتباط باشیم و شما می‌توانید جهت خرید برنج هاشمی با ما تماس بگیرید. برای مشاهده قیمت محصولات کافیست به صفحه اصلی وبسایت مراجعه کنید. علاوه بر برنج طارم هاشمی، شما می‌توانید جهت خرید برنج فجر گرگان و خرید برنج شیرودی نیز با ما در ارتباط باشید. توجه داشته باشید که برنج های ما بدون حتی 1 دانه برنج قاطی می‌باشد و بطور کاملا خالص برای شما ارسال می‌شود.

زهره گفت:
اگه خامه اضافه نکنم، شیربرنج خوب می‌شه؟
    مدیریت گفت:
    حتماً! خامه اختیاریه و بدون اون هم شیربرنج خوشمزه‌ای خواهی داشت. خامه فقط کمی بافت رو غلیظ‌تر می‌کنه.
مهسا گفت:
چرا شیربرنج من ته می‌گیره؟
    مدیریت گفت:
    باید مدام هم بزنی و حرارت رو کم کنی. ته گرفتن معمولاً به خاطر شعله زیاد یا هم نزدن مرتب پیش میاد.
فاطمه حیدری گفت:
می‌شه شکر رو حذف کنم و عسل اضافه کنم؟
    مدیریت گفت:
    بله، عسل گزینه عالی و سالمیه. فقط وقتی شیر برنج کمی خنک شد، عسل رو اضافه کن که خاصیتش حفظ بشه.
ناشناس گفت:
گلاب نزنیم طعمش خراب می‌شه؟
    مدیریت گفت:
    نه، گلاب فقط یه طعم‌دهنده است. اگه دوست نداری، می‌تونی حذفش کنی یا با کمی وانیل جایگزینش کنی.
مامانجون گفت:
چه مواد دیگه‌ای می‌تونم برای تزیین استفاده کنم؟
    مدیریت گفت:
    برای تزیین شیربرنج می‌تونی از مواد مختلفی استفاده کنی که هم خوشمزه‌ باشه و هم ظاهر غذا رو زیباتر کنه. خلال بادام و پسته که کلاسیک‌ترین انتخاب‌ها هستن و طعم خیلی خوبی دارن. اگر طعم گلاب رو دوست داری، گل محمدی خشک‌شده هم می‌تونه گزینه جذابی باشه. از میوه‌های تازه مثل تکه‌های موز، توت‌فرنگی یا انار هم می‌تونی استفاده کنی. بعضی‌ها دوست دارن کمی دارچین یا پودر نارگیل روی شیربرنج بریزن که عطر و طعمی متفاوت می‌ده. حتی شکلات چیپسی یا کمی عسل هم می‌تونه انتخابی مدرن‌تر باشه!
رودابه گفت:
آیا این دستور برای همه نوع برنج قابل استفاده است؟
    مدیریت گفت:
    بله، اما برنج‌های ایرانی مثل طارم یا هاشمی نتیجه بهتری دارن چون عطر و طعم خاصی به شیربرنج می‌دن.
مهسا رضایی گفت:
من تا حالا فکر میکردم شیربرنج فقط با خامه میشه درست کرد و از این نعمت محروم بودم! ممنونم که طرز تهیه شیر برنج برای ۴ نفر بدون خامه رو گذاشتید. من امروز درست کردم و توی مطلب شما یاد گرفتم که میشه به جای خامه از شیره انگور هم استفاده کرد. ترکیب کردم و واقعا طعم فوق العاده ای گرفت ممنونم از پیشنهادتون. علاوه بر طعم بی نظیر، یک دسر لاکچری و مفید هم شد.
    مدیریت گفت:
    لطف دارید با ترکیبات دیگه ای هم نوشته شده امتحان کنید هرکدومش طعم خیلی خوبی به دسر میده و مطمئن هستم ازش لذت خواهید برد. مربای هویج رو هم امتحان کنید!
نرگس گفت:
من تا حالا فکر میکردم درست کردن شیربرنج کار سختی باشه و باید مثل شله زرد حتما مقار زیادی درست کنیم. آخه همیشه میدیدم که مادربزرگ ها درست میکنن فکر میکردم ترفند خاصی داره و درست کردنش کار من که مبتدی هستم نیست و باید از یکی یاد بگیرم تا اینکه امروز دل رو به دریا زدم و دیدم شما نوشتید درست کردن شیربرنج برای چهار نفر! توجهم رو جلب کرد آخه اکثر سایت های دیگه طرز تهیه برای تعداد زیاد رو آموزش دادن. حالا گفتم یه بار امتحان کنم شاید تونستم خوب بپزم و خداروشکر با دستور شما پیش رفتم و خیلی خوب شد. ممنونم از آموزش عالی شما. من شیربرنج رو با شکر درست کردم و هیچ چیز دیگه ای اضافه نکردم اما همه خداروشکر دوست داشتن و تعریف میکردن. از برنج طارم هاشمی استفاده کردم که عطر خیلی خوبی به غذا داد.
    مدیریت گفت:
    خوشحالم که تونستیم یک دسر مفید و جدید رو به لیست غذاهایی که درست میکنید اضافه کنیم.

رمز عبورتان را فراموش کرده‌اید؟

ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور

حساب کاربری من

سفارشات

مشاهده سفارش

سبد خرید